Quantum Barber Tradiční pánské holičství v samotném srdci Pardubic

Jsi talentovaný barber a hledáš novou výzvu?

Staň se součástí týmu QUANTUM BARBER

Quantum Barber

Odborníci s břitvou v ruce

Pod názvem Quantum barber shop se skrývá tradiční pánské holičství v Pardubicích. Mimo moderních střihů, nabízíme také úpravu vousů, pleťové masky pro muže a spousty dalšího.

Nově si můžete naše zboží zakoupit i na e-shopu.

Logo Quantum Barber Shop Pardubice

Svěřte se do naší péče

Kreativní holiči

Zabořte se do křesla a nechte to na nás. Náš tým holičů se o Vás perfektně postará, budete se cítít jako v bavlnce a na konci skvěle vypadat.

Jedinečná atmosféra

Náš jedinečný interiér tradičního pánského holičství na vás jednoduše zalehne a nepustí vás. Atmosféra, relax, pohoda.

Tradiční metody

Tradiční metody v kombinaci s modernímy trendy to jsme my. U nás v barber shopu je samozřejmostí záruka kvality a preciznosti.

E-shop

Na našem e-shopu naleznete profesionální produkty pro péči o vlasy i vousy. Dopřejte si luxusní péči o vaše vousy a vlasy jako v klasickém pánském holičství.
Vybírejte z kvalitních přípravků jako jsou oleje a balzámy na vousy, šampony, gely, tužidla a další.

Top produkty

Dárkové vouchery v prodeji

Špičkové služby

V našem barber shopu naleznete výhradně špičkové služby.

KOMPLETKA / FULL SERVICE / НАБІР 720 Kč

(víkendy/svátky/od 20:00 + 100,- Kč, barvení vousů + 200,- Kč, depilace voskem/úprava obočí + 150,- Kč)

Střih vlasů, holení metodou „Hot towel“ a mytí hlavy, samozřejmostí je závěrečný styling, ke službě káva/čaj/svařák či limonáda dle výběru.

STŘIH / HAIR CUT / СТРИЖКА 470 Kč

(víkendy/svátky/od 20:00 + 100,- Kč, depilace voskem/úprava obočí + 150,- Kč, 15 min masáž + 250,- Kč)

Fresh cut – náročnější střih nůžkami, ladění detailů strojkem (např. strany od nuly), mytí vlasů, úprava detailů břitvou, samozřejmostí je závěrečný styling, ke službě káva/čaj/svařák/whiskey či limonáda dle výběru.

CELKOVÁ PROMĚNA / EXCLUSIVE CHANGE / ЗАГАЛЬНА ТРАНСФОРМАЦІЯ 1020 Kč

(víkendy/svátky/od 20:00 + 100,- Kč)

Tato All inclusive služba zahrnuje společný výběr stylu – poradnu, fresh cut, holení metodou ,,Hot towel”, mytí vlasů a vousů, úpravu obočí, úpravu kontur břitvou, barvení vousů, opalování uší, 3 fázovou obličejovou masku/parafínový zábal obličeje, depilaci voskem, delší masáž hlavy + obličeje + šíje, samozřejmostí je závěrečný styling, ke službě káva/čaj/svařák/whiskey či limonáda dle výběru.

Holení pro opravdové muže

Zabořte se do křesla a nechte to na nás. Ne tak jak zrovna volí trendy, ale jak chcete vy. Naše pánské holičství se nachází v samotném centru Pardubic, hned vedle zastávky “U Kostelíčka”. Máme otevřeno každý den, těšíme se na Vaši návštěvu. 

Váš Quantum barber shop

Telefonická rezervace: +420 774 610 983

Náš tým

Barber Girl Elena

Elena

Jmenuji se Elena a pocházím z Ukrajiny. Hned v úvodu bych ráda uvedla, že se dorozumím česky, ukrajinsky, rusky a anglicky. Doma jsem pracovala v oboru více něž 6 let, dokud nepřišla válka. Svoji práci mám ráda a opravdu mě baví dělat muže krásnějšími a seběvědomějšími. To je ten důvod, proč jsem si v Pardubicích vybrala právě řemeslo v pánském holičství.

Barber Girl Suzi

Suzi

Ihned po skončení studia v oboru kadeřnice jsem získávala praxi v barbershopu v Chrudimi, tam jsem zjistila, že pánské holičství je to, co mě baví a čemu se chci věnovat. Své dovednosti jsem zdokonalila prostřednictvím Barber Akademie. Pánské střihy i úprava vousů mě opravdu baví a proto věřím, že s mojí prací budete spokojeni a já budu dále posouvat své hranice. Dorozumím se s Vámi i anglicky, ukrajinsky a rusky.

Barber Girl Natka

Natka

Jsem vystudovaná kadeřnice, přičemž mě od počátku zajímaly pánské střihy, kterým jsem se dlouhou dobu věnovala sama. Zdokonalovala jsem se v pánském střihu a holení na svých známých a nyní mám konečně možnost ukázat své kvality zde v Quantum barber shopu. Mám ráda, když mohu plnit zákazníkům jejich vysněná přání ohledně vzhledu a vykouzlit jím tak sebevědomí.

Barber Vasyl

Vasyl

Pocházím z Ukrajiny, ale v Česku žiji již řadu let. O pánské holičství jsem se zajímal již v útlém věku, v době, kdy ještě nebylo populární. Pro splnění svého snu, jsem se rozhodl osvojit si veškeré dovednosti, které by měl kvalitní holič splňovat. Mimo jiné jsem absolvoval kurz barberingu, kde jsem získal nové zkušenosti a zdokonalil své techniky. Nyní mám konečně možnost předvést své dovednosti v Quantum barbershopu a můj koníček se tak stal zároveň moji prací. Dorozumím se s Vámi i anglicky, ukrajinsky a rusky.

Radek

Jmenuji se Radek a stříhat jsem začal doma kamarády a známé. Nyní je na čase to posunout na vyšší level, začít pracovat v salonu. Své schopnosti zdokonaluji na pravidelných školeních, neustále na sobě pracuji. Nejenže Vás ostříhám, ale můžeme u toho probrat i “chlapské” záležitosti. Objednejte se ke mně a buďte součástí mé cesty za tím stát se skvělým holičem.

Naše zákazníky si hýčkáme

Odreagujte se u her na Playstationu

Relaxujte s vodní dýmkou

Vypijte si výbornou kávu

Vychutnejte si sklenku dobrého pití

Kontakt

Na návštěvu u nás je třeba se objednat předem.

Quantum Barber Pardubice - Výloha
Quantum Barber | Pardubice
U Kostelíčka 443, Bílé Předměstí, Pardubice, 530 03

Otevírací doba

Po – Pá:  8:30 – 18:00 a dle objednávek
So:          9:00 – 15:00 a dle objednávek

 

Quantum Barber s.r.o.
IČO: 08962782
DIČ: CZ08962782
Sídlo firmy: Lonkova 465, Polabiny, 530 09 Pardubice